Disclaimer tekst- en beeldgebruik

Wij hechten er grote waarde aan dat wij op een juiste wijze onze site vullen met allerhande informatie. Vandaar het volgende:

 

 

 

Tekstueel

 

Soms vinden wij artikelen of andere voor onze klanten relevante informatie op andere sites.

 

Vanzelfsprekend willen wij onze klanten  daar op attenderen. Wij plaatsen slechts een deel van het artikel ter verduidelijk waar het stuk over gaat met bronvermelding en een link naar het originele stuk toe alwaar onze klant het gehele artikel verder kan lezen.

 

Mochten we hele artikelen van derden plaatsen, dan gebeurt  dit altijd na goedkeuring van de rechtmatige eigenaar.

 

 

 

Beeldmateriaal

 

Onze site en rubrieken proberen we altijd te voorzien van leuke en bijpassende plaatjes.

 

Wij zijn uiteraard geen vormgevers en halen ons beeldmateriaal dus gewoon van het internet. Hierbij zoeken wij altijd naar rechtenvrij beeldmateriaal.

 

Daar waar we een specifiek beeld nodig hebben maar er geen rechtenvrij beeld van is, proberen we altijd de rechtmatige eigenaar te achterhalen om hem/haar te vragen of wij het materiaal op onze site mogen plaatsen.

 

Wij doen dus ons uiterste best om alle rechthebbenden te achterhalen. Eenieder die meent dat zijn/haar materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, verzoeken wij om zich tot ons te wenden.

 

Legal2People

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017