Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 60 reviews)
Geweldig85%
Zeer goed13%
Goed2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Bedankt is een understatement

5,0 rating
23 december 2012

“Als jullie me niet hadden overgehaald om tegen de afwijzing in te gaan, was het echt bergafwaarts gegaan op een gegeven moment. Dan had ik nu nog zonder inkomen gezeten!
Het woord ‘bedankt’ is een understatement; jullie hebben mij geholpen een positieve draai aan de ellende te geven”.
Jullie gaven mij een stem toen ik niet meer voor mezelf op kon komen, en daarmee hebben jullie een einde gemaakt aan meer dan twee jaar ellende.
Mijn dank is groot!”.
Legal2People heeft mij heel erg goed geholpen met het indienen van een bezwaarschrift tegen de afwijzing van een zorgunit voor mijn vader. Ook werden we heel goed bijgestaan tijdens de procedure. Legal2People denkt met je mee, kan zich heel goed verplaatsen in je situatie en snapt ook dat je te emotioneel betrokken kunt zijn. Zij zijn kundig, hebben echt veel kennis in huis en bellen je ook echt meteen weer terug als je ze niet te pakken kunt krijgen. Ze blijven ook positief, hoe moeilijk de situatie ook is. Natuurlijk wijzen ze je ook op het feit dat je niet altijd gelijk kunt krijgen maar hoe dan ook ze zijn bereid om voor je belangen te vechten. Ik ben echt zeer tevreden met Legal2People. Ik kan ook iedereen aanraden om te kiezen voor Legal2People als je geen gelijk krijgt bij de Gemeente maar van mening bent dat je wel in je recht staat. Ze nemen het denkwerk van je over en dat scheelt enorm. Wat de kosten betreft is Legal2People erg laagdrempelig. Kortom: Legal2People helpt je 100% verder!!!!!!!!!!!! Dank je wel Legal2People.
Groetjes,
Jane

Jane

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews