Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed10%
Goed0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Veel eerder moeten doen

4,0 rating
5 juli 2016

De gemeente Utrechtse heuvelrug beslist veel te laat over een bijstandsuitkering aanvraag.
15 maart – 20 juni, 3 maanden, nog steeds niets. Legal2people om hulp gevraagd en goed advies gekregen.
Op 22juni hebben we de gemeente een ultimatum gesteld, dwangsom bij te laat beslissen, de gemeente moet dan binnen 2 weken beslissen, anders zijn ze een dwangsom verschuldigd.
28 juni is de uitkering toegekend en verrekend.
He, he!
Dankzij de deskundigheid van Legal2people.

Rutger

Aanrader

5,0 rating
28 juni 2016

Na wat gegoogle kwam ik op de site van Legal2People uit en wat ben ik blij hiermee. Ik had een aantal conflicten met de gemeente waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou winnen maar gelukkig was daar Linda en Michel. En met hun expertise werd het me allemaal veel duidelijker en heb ik de zaken dan ook op een professionele manier kunnen aanpakken en kunnen aanvechten met als resultaat dat ik in gelijke ben gesteld!!!
Dank voor jullie hulp nogmaals en ik zal jullie aan een ieder die dit nodig heeft aanraden!
groet,
Peter

Peter

Goed dat jullie er zijn

4,0 rating
27 juni 2016

Per toeval kwam ik op de site van legal2people. Aangezien ik geen rechtsbijstandsverzekering meer kon betalen sinds ik in de bijstand zit, zocht ik toch goed juridisch advies. Ik belde over de lbezwaarprocedure van mijn bijstandsaanvraag en werd direct telefonisch goed geholpen. Kreeg antwoord op welke mogelijkheden ik had en hoe ik dit het beste aan kon pakken. Ik was erg tevreden over de prettige en laagdrempelige benadering. Ook na later via emailcontact nog eens een korte vraag gesteld. Ook hier werd ik direct over teruggemaild, met een concreet en helder antwoord. Ben blij met legal2people. De adviezen die ik via sociale raadslieden telefonisch kreeg, waren veel beperkter. Goed dat jullie er zijn !!
In de bijstand heb je geregeld goede steun en onafhankelijk advies nodig

Michael Gennip

Dikke pluim

5,0 rating
18 juni 2016

Terug moeten vallen op een bijstandsuitkering is al erg genoeg.
Maar parttime werken en een aanvullende WWB uitkering hebben maakt het er niet gemakkelijker op.
Zo blij dat ik een parttime baan heb en nog maar een kleine aanvulling van de gemeente Den Haag nodig had. Helaas maken ze je het er niet gemakkelijk op als je dan ook nog eens extra uren werk aanpakt, want mijn uitkering werd onterecht ingetrokken met terugwerkende kracht van een aantal maanden.
Wat ben ik blij dat er dan mensen zijn zoals legal2people, want je kunt praten als “Brugman, maar ze hebben voor elk argument wat je aandraagt hun zegje al klaar en je wordt van kastje naar de muur gestuurd.
Het mocht even duren, maar na een aantal bezwaarschriften heb ik eindelijk mijn gelijk gekregen en heb ik het geld wat ik aan ze heb terugbetaald, waar ik dus gewoon recht op had, terug gekregen en is het besluit van het intrekken van mijn aanvullende uitkering hersteld.
Legal2people heeft mij nu al voor de tweede keer bijgestaan in een conflict met de gemeente en kan mensen alleen maar aanraden:”bel deze mensen….je staat er niet alleen voor”.
Echt een dikke pluim voor deze vriendelijke mensen.
Gr Miranda

Miranda

Super goede ervaring

5,0 rating
17 mei 2016

Wauw, wat ben ik de heer klinkhamer dankbaar voor alle inzet en professionaliteit. Als bijstand ouder is het al niet makkelijk om rond te komen. Ik held me netjes aan de regels de gemeente vond het toch nodig om mij diep in de problemen te brengen. Mijn laatste redding was opzoek gaan naar een advocaat die mij mij zou bijstaan en daar was de redder in nood! Orie Klinkhamer een dikke aanrader want hij is tenminste wel een persoon met zijn hart op de juiste plek! Nogmaals bedankt bedankt en bedankt! Kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik zal je overal en bij iedereen aanrader die jou hulp net zo goed kan gebruiken als ik het nodig had.

Zita Haagman

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews