Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed9%
Goed1%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Zeer deskundig

Rated 5,0 out of 5
3 maart 2015

Bij deze wil ik Legal2people en de heer Klinkhamer in het bijzonder bedanken voor zijn betrokkenheid en bemiddeling bij twee zaken tegen de Gemeente. Bij de eerste zaak werd ik rond de E 450,- op mijn uitkering gekort, zonder verdere uitleg. Tevens stond dit bedrag op automatische verrekening. Er werd door de Gemeente geen rekening gehouden met de beslagvrije voet.

Dankzij het ingediende bezwaarschrift en de ondersteuning op de hoorzitting, werd de automatische verrekening stopgezet en werden verdere onrechtvaardige acties voorkomen en rechtgezet. Bij de tweede zaak ging het om een schuld die ik had opgelopen doordat ik ten onrechte de alleenstaande ouderkorting voor een periode van 26 maanden had ontvangen. Dit bedrag liep in de duizenden euro’s. Door een fout in het systeem werd mij een schuld opgelegd die bijna 2x zo hoog was als de oorspronkelijke schuld. Mede dankzij de steun van de heer Klinkhamer is de zaak wederom tot een goed einde gebracht.

De heer Klinkhamer is uiterst deskundig, zeer betrokken en vriendelijk. Bij Legal2 people werken trouwens allemaal vriendelijke mensen.

Ik kan Legal2People aanraden voor een ieder die problemen heeft met de Gemeente. Ook al kan je zelf prima een bezwaarschrift schrijven, je bent niet zo deskundig als een jurist, bovendien sta je veel sterker en ben je veiliger, met in mijn geval de heer Klinkhamer aan je zijde. Zijn bemiddeling als jurist, met zijn uitvoerige kennis over de WWB, dwingt een Gemeente zich aan de juiste uitvoering van deze wet te houden!!

Sonja Tromp

Meer dan respect

Rated 5,0 out of 5
14 januari 2015

Ik ben een alleenstaande moeder die, zoals velen met mij, ongewild in de WWB, wet werk en bijstand zit.

Ik zit nu 14 maanden in de bijstand, waarvan ik de helft van de tijd bezig ben geweest met het indienen van bezwaarschriften.

Buiten dat ze je respectloos en als een hersenloos klein kind behandelen, korten ze je bij elke gelegenheid die zij vinden te kunnen doen. Het is al heel vervelend dat ik zonder baan zit, wordt je ook nog eens bedolven onder de plichten waar je je aan moet houden, plichten die zij niet nakomen, en ik door al dat procederen mijn motivatie een beetje zoek ben geraakt

Daar is dan de oplossing, Legal2people.

Ik heb ze gevonden via Google omdat ik op een gegeven moment radeloos en machteloos stond. Ik kon ook gelijk bij ze terecht met mijn verhaal en al mijn vragen.

Het is een bedrijf waar hele professionele en uiterst vriendelijke mensen werken die gelijk een luisterend oor bieden en het probleem aanpakken. Ik heb erg veel hulp van ze gekregen, ze zijn snel met het beantwoorden van al je vragen, en ze weten alle kneepjes van de wet die met de WWB te maken heeft.

Zonder legal2people had ik niet een paar keer mijn gelijk gekregen, iets waar ik ze nog steeds dankbaar voor ben. Ze nemen je werk uit handen, die tijd kan ik nu in mijn sollicitaties stoppen “.

Meneer Klinkhamer en mevrouw Orie bedankt hiervoor!!!

Femke

Geweldig!!

Rated 4,0 out of 5
5 januari 2015

Beste Linda en Michel,

Allereerst de beste wensen voor 2015, ik wil jullie hartelijk bedanken voor de werkzaamheden.

Ik denk dat als ik jullie niet had ingeschakeld de maatregel gewoon van kracht was gebleven en ben jullie dan ook zeer dankbaar, zo komt ook in ieder geval mijn schone lei verklaring niet in gevaar.

Ik heb inmiddels een gedeelte van mijn uitkering ontvangen.

(maatregel 100 % bezwaar en voorlopige voorziening)

Nicoline

Super duo

Rated 5,0 out of 5
8 november 2014

Bij deze wil ik het duo van legal 2 people ontzettend bedanken voor alle hulp die ik heb gekregen! Na een lange en moeizame weg ben ik in de bijstand terechtgekomen. Na twee pogingen voor een bijstandsaanvraag was de derde aanvraag gelukt, maar zeker niet zonder moeite. Ivm met gelijk de eerste maand een maatregel van 40 procent korting heb ik het een en ander nagevraagd over hoe het nu precies zit met de wet WWB. Ik kwam via het internet terecht bij legal2people en en ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de werkwijze!

Zeer proffesioneel en je word ook echt gezien als een client en niet als een nummer. Uiteindelijk had ik besloten om in bezwaar te gaan tegen de maatregel en ik ben in het gelijk gesteld. Dit was me natuurlijk nooit gelukt zonder meneer klinkhamer die alles netjes juridisch heeft uitgezocht. Voor iedereen die dit leest en problemen heeft met de gemeente raad ik echt aan om dit duo te raadplegen!

Liesbeth

Super geholpen

Rated 5,0 out of 5
3 juli 2014

Bij deze wil ik Legal2People bedanken en in het bijzonder de heer Klinkhamer, die mij bijgestaan heeft in een traject wat ik helaas aan moest gaan met mijn gemeente. Het betrof een onterechte afwijzing van een aanvraag tot ontheffing van de sollicitatieplicht voor mij als alleenstaande moeder.

Ik kwam een artikel van legal2people tegen op internet wat hierover ging en daarom heb ik contact opgenomen. Na wat minder goede ervaringen met juristen was het ontzettend prettig om iemand te treffen die zo betrokken is bij je zaak, écht goed naar jouw belangen kijkt en weet waar je recht op hebt. Bovendien laat de heer Klinkhamer zich ook niet zomaar iets wijs maken en zo ben ik na een aantal pogingen hiertoe van de gemeente, uiteindelijk in mijn gelijk gesteld. Ik heb nu vrijstelling van de sollicitatieplicht en mag een studie volgen en hiervoor ben ik Legal2People erg dankbaar.

Als laatste wil ik mijn complimenten overbrengen voor de manier waarop het contact met hem verloopt. Waar je elders gewend bent overal zelf achteraan te moeten bellen, heeft de heer Klinkhamer heel adequaat op elke ontwikkeling en vraag gereageerd en nam direct contact op. Fijn, want als je vanalles is overkomen ben je er zelf niet altijd met je hoofd bij. Mocht er weer wat zijn, weet ik in ieder geval waar ik terecht kan, waar je geen nummertje bent, maar een mens.

Met vriendelijke groet,

Anne Peters

Anne Peters

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews