Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 60 reviews)
Excellent85%
Very good13%
Average2%
Poor0%
Terrible0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Eindelijk bijstand gekregen

5,0 rating
13 juni 2018

Echt een topteam is het bij Legal2People. Mevr Orie en meneer Klinkhamer hebben mij heel erg goed geholpen anders had het er heel slecht uitgezien met mij en mijn 3 kleine kindjes. Woorden schieten tekort hoe dankbaar ik ben. Een dikke pluim!

Nicole

DUO inkomen ouders buiten beschouwing laten ( bezwaar DUO)

4,0 rating
8 juni 2018

Om juiste informatie gevraagd tijdens het bezwaarschrift. Geholpen te zorgen dat DUO de juiste informatie ontving voor het goed beoordelen van het bezwaarschrift.

J

Toppers

5,0 rating
31 januari 2018

Mijn contact met Legal2People heb ik vanaf het begin als fijn ervaren, ze nemen de tijd en informeren je over alles en ze helpen waar ze kunnen. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen en ben fijn geholpen. Bedankt en ga zo door!

R Lewis

We zijn heel goed geholpen door Legal2 people in 2017.

5,0 rating
16 november 2017

Dit kantoor kunnen we echt aanbevelen.
Dat heeft er alles mee te maken dat de medewerkers Legal2People zijn.
Ons probleem werd 100% opgelost en gaf ons een nieuwe start.
Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen !!
M.V.G
Cees en Andrea

Cees en Andrea

Vragen over bijstand en vrijlating inkomsten

5,0 rating
3 augustus 2017

Sinds het begin dat ik in de bijstand zit heb ik regelmatig contact gezocht met Legal2People met vragen over mijn rechten. Dankzij de goede raad heb ik onder andere de ontheffing arbeidsverplichting voor alleenstaande ouders met een kindje onder de 5 jaar gekregen. Ik werd altijd zeer professioneel en geduldig te woord gestaan.
In juni heb ik vrijlating inkomsten aangevraagd, omdat ik een parttime baan had. Die werd door de gemeente afgewezen. Mr. Orie en Mr. Klinkhamer zagen wel degelijk mogelijkheden, en hebben bezwaar ingediend bij de gemeente. Dankzij Mr. Orie en Mr. Klinkhamer heb ik uiteindelijk de vrijlating toch gekregen.
Ik raad Legal2People aan iedereen aan die met vragen en/of problemen wat betreft de bijstand zit. Je wordt uiterst professioneel en vriendelijk te woord gestaan, en met het bezwaar word je van alle stappen op de hoogte gehouden, dit is ook heel fijn!
Mr. Orie en Mr. Klinkhamer, nogmaals heel erg bedankt!
LS

LS

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews