Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed9%
Goed1%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Ontzettend bedankt

Rated 5,0 out of 5
18 september 2013

Zo beste mensen,

Hierbij wil ik een ontzettende pluim geven aan Legal2People in het bijzonder aan Mevr.Orie en de heer Klinkhamer! Na 2 maanden in onzekerheid geleefd te hebben met alle stress van dien vanwege een re-emigratie uit het buitenland,kwam ik via Stichting Mooi terecht bij Legal2People.

Het is altijd weer moeilijk om de draad op te pakken als je een lange tijd weg ben geweest en helemaal als je jezelf aanmeld voor een uitkering, geen geld geen huis en onbegrip bij de Social dienst. Na alles met de beste wil ingeleverd te hebben bij ze werd ik afgewezen omdat er niet geluisterd werd en de communicatie te wensen overliet bij ze, want wie ben ik, gewoon maar een van de zovelen.De wanhoop was ik nabij, moest alles opnieuw aanvragen en weer 1 maand in onzekerheid leven.

Toen kwam Legal2People in beeld en ik werd ontzettend snel en vakkundig geholpen, het verbaasde me hoe snel ze erachteraan gingen. Mevr.Orie en de Heer Klinkhamer wisten welke weg ze voor mij moesten bewandelen en dat was te merken ook, mails en faxen werden er gestuurd naar Burgemeester en wethouders van Denhaag, de Social Dienst en de Rechtbank en een geplande rechtzaak was een feit geworden en al in een kort tijdsbestek. Gaf me een goed gevoel en ook het gevoel dat er mensen achter je stonden, ik was niet alleen meer, er werd actie ondernomen!

Nog voor de rechtzaak zou beginnen trokken wij (gelukkig) aan het langste eind en kreeg ik het goede nieuws van ze dat de zaak herzien was en dat me uitkering toegekend was en van terugwerkende kracht, je kan je voorstellen zo blij als een klein kind. Dit was me in me eentje niet gelukt en heb ik aan Legal2People te danken, daarom een grote Pluim voor ze en wil ik ze hierbij nogmaals ontzettend bedanken en raad ik iedereen aan die problemen ondervind met de gemeentelijke instantie om bij hun om advies en hulp te vragen, je zult er geen spijt van krijgen.

Mevr.Orie en Mijnheer Klinkhamer, ontzettend bedank, Bravo!!!!!

Onbekend

Bedankt is een understatement

Rated 5,0 out of 5
23 december 2012

“Als jullie me niet hadden overgehaald om tegen de afwijzing in te gaan, was het echt bergafwaarts gegaan op een gegeven moment. Dan had ik nu nog zonder inkomen gezeten!

Het woord ‘bedankt’ is een understatement; jullie hebben mij geholpen een positieve draai aan de ellende te geven”.

Jullie gaven mij een stem toen ik niet meer voor mezelf op kon komen, en daarmee hebben jullie een einde gemaakt aan meer dan twee jaar ellende.

Mijn dank is groot!”.

Legal2People heeft mij heel erg goed geholpen met het indienen van een bezwaarschrift tegen de afwijzing van een zorgunit voor mijn vader. Ook werden we heel goed bijgestaan tijdens de procedure. Legal2People denkt met je mee, kan zich heel goed verplaatsen in je situatie en snapt ook dat je te emotioneel betrokken kunt zijn. Zij zijn kundig, hebben echt veel kennis in huis en bellen je ook echt meteen weer terug als je ze niet te pakken kunt krijgen. Ze blijven ook positief, hoe moeilijk de situatie ook is. Natuurlijk wijzen ze je ook op het feit dat je niet altijd gelijk kunt krijgen maar hoe dan ook ze zijn bereid om voor je belangen te vechten. Ik ben echt zeer tevreden met Legal2People. Ik kan ook iedereen aanraden om te kiezen voor Legal2People als je geen gelijk krijgt bij de Gemeente maar van mening bent dat je wel in je recht staat. Ze nemen het denkwerk van je over en dat scheelt enorm. Wat de kosten betreft is Legal2People erg laagdrempelig. Kortom: Legal2People helpt je 100% verder!!!!!!!!!!!! Dank je wel Legal2People.

Groetjes,

Jane

Jane

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews