Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.84.8 van 5 sterren (gebaseerd op 42 reviews)
Zeer goed81%
Goed17%
Voldoende2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Bijstandsuitkering toegekend

7 november 2018

Prima mensen en goede juristen die juist werken. Ik wil jullie veel bedanken voor de inzet. Dankzij jullie advies is mijn bijstandsuitkering toegekend. Ik adviseer iedereen die bijstand heeft Legal2people te contacteren.

dzevad

Deskundig en geweldig!

9 oktober 2018

Ik stond machteloos tegenover de gemeente en kreeg niet waar ik recht op had. Na contact te hebben opgenomen met mevr. Orie werd ik direct deskundig geadviseerd. . Gedurende de zaak ben ik ook op de hoogte gehouden en vriendelijk te woord gestaan wanneer ik vragen had. Uiteindelijk hebben we de zaak gewonnen en heb ik eindelijk meer zekerheid. Fijn dat je hulp kunt krijgen van Legal2People wanneer je onrecht is aangedaan. Super bedankt voor alles!

J.

Perfecte hulp van vriendelijke professionals

26 september 2018

Legal2People is de perfecte combinatie van deskundigheid en vriendelijkheid. Michel Klinkhamer en Linda Orie hebben mij op een even professionele als doelmatige manier bijgestaan in een juridische kwestie die door velen werd gezien als een onmogelijke casus. Ik ben ze dan ook erg dankbaar voor de manier waarop ze mij hebben geholpen en wil hen van harte aanbevelen bij een ieder die hulp nodig heeft bij relevante juridische kwesties. Legal2People is da bomb!!

Alan

Professioneel en deskundig.

25 augustus 2018

Zoals de titel al aangeeft, heb ik professioneel en deskundig advies gehad. Daarnaast is de communicatie via telefoon en e-mail heel prettig en zeer vriendelijk verlopen. Voor alle mensen die in de bijstand zitten en professioneel en deskundig juridisch advies nodig hebben, Legal2people is hét aangewezen kantoor om contact mee op te nemen. Nogmaals bedankt!

Alex M.

Top!

23 augustus 2018

Niets dan lof. Altijd een fijn contact. Denken overal aan. Proactief, regelen alles en weten heel veel. En de zaak ook nog gewonnen.

Van Dreumel

Goede hulp gehad

25 juli 2018

Ik heb mijn hulpvraag hier neergelegd en er werd diezelfde dag nog op gereageerd, zowel via mail als per telefoon. Toen ik al mijn gegevens had doorgestuurd werd ook snel actie ondernomen d.m.v. een bezwaarschrift in te dienen bij de desbetreffende instantie. Er was goed en duidelijk contact en overleg. Ben blij met de hulp die ik hier heb gehad.

samantha

Eindelijk bijstand gekregen

13 juni 2018

Echt een topteam is het bij Legal2People. Mevr Orie en meneer Klinkhamer hebben mij heel erg goed geholpen anders had het er heel slecht uitgezien met mij en mijn 3 kleine kindjes. Woorden schieten tekort hoe dankbaar ik ben. Een dikke pluim!

Nicole

DUO inkomen ouders buiten beschouwing laten ( bezwaar DUO)

8 juni 2018

Om juiste informatie gevraagd tijdens het bezwaarschrift. Geholpen te zorgen dat DUO de juiste informatie ontving voor het goed beoordelen van het bezwaarschrift.

J

Toppers

31 januari 2018

Mijn contact met Legal2People heb ik vanaf het begin als fijn ervaren, ze nemen de tijd en informeren je over alles en ze helpen waar ze kunnen. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen en ben fijn geholpen. Bedankt en ga zo door!

R Lewis

We zijn heel goed geholpen door Legal2 people in 2017.

16 november 2017

Dit kantoor kunnen we echt aanbevelen. Dat heeft er alles mee te maken dat de medewerkers Legal2People zijn. Ons probleem werd 100% opgelost en gaf ons een nieuwe start. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen !!M.V.G Cees en Andrea

Cees en Andrea

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews