Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviewsĀ over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.84.8 van 5 sterren (gebaseerd op 54 reviews)
Zeer goed83%
Goed15%
Voldoende2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Rechtszaak gewonnen!

2 oktober 2019

Mijn dankbaarheid is groot naar meneer Klinkhamer en mevrouw Orie! Zij hebben mij erg goed geholpen tot aan de laatste puntjes! Alles is heel fijn en soepel verlopen! En uiteindelijk heb ik mijn rechtszaak gewonnen! Zowel ik als meneer Klinkhamer en mevrouw Orie zijn enorm opgelucht en zeer tevreden. Hele lieve behulpzame lieve oprechte mensen! Dank u, dank u vriendelijk! En hopelijk zien we elkaar nog terug! Dit keer voor een lekker bak koffie!

Anonymous

Snel en behulpzaam

2 oktober 2019

Ik had een korte vraag over een koopcontract. Ze hebben dezelfde ochtend al de tijd genomen om ernaa te kijken en hebben het goed aan me uitgelegd. Ik kan legal2people echt aanbevelen!

Kitty Smith

Snelle hulp

24 september 2019

Vanwege een verschil van mening met de Gemeente Rotterdam, ’s maandags gebeld. Een uur later al antwoord en de juiste stukken om mee te sturen. Dit heeft geresulteerd in het door mij gewenste resultaat. Dus mijn hele hartelijke dank aan Legal2People voor de bijstand per telefoon en email.

Miranda

Antwoord op vraag over inkomen meerderjarige thuiswonenende kinderen.

18 september 2019

Geweldig snelle reactie op juridische vragen. Top.

yvette Veder

Marjorie

30 augustus 2019

Deze mensen hebben veel ervaring en vol lof over de behandeling van mijn problemen. Alles is heel erg verandert door de Participatiewet en daardoor moeten we toch heel veel wetten weten die voor de klant soms heel moeilijk is. Hoop ook op meer respons van andere mensengroetjes:

Marjorie Koel

Bedankt voor jullie hulp

20 juni 2019

Fantastische fijne mensen die er ECHT zijn voor de minder bedeelden in ons land. Een betaalde advocaat deed nog niet half voor mij wat deze mensen wel doen. Ik had alle hoop verloren en een zeer complexe situatie. Meneer Klinkhamer en mevrouw Orie doen echt wat ze kunnen voor je. Ook het contact is erg fijn en ” menselijk” šŸ˜‰ Mijn dank is groot!

Vony

Voor iedereen in de bijstand met problemen beveel ik Legal2People aan

4 juni 2019

Via Facebook ben ik in contact gekomen met Legal2People, Uitvoeringsorganisatie BBS wilde geen bijstandsuitkering aan mij verstrekken i.v.m. een en/of rekening die door de ING is aanbevolen toen mijn moeder ziek werd en op korte termijn zou komen te overlijden. Op deze en/of rekening werd de uitkering (3 weken over februari 2019) afgewezen. In een hoorzitting bij Uitvoeringsorganisatie BBS ging Dhr. Mr. Klinkhamer met ons mee, anders hadden wij nooit die 3 weken uitkering vergoed gekregen. Zit in situatie dat ik werkloos ben en vader is 80 jaar en werkt nog iedere dag omdat wij het anders financieel niet redden.

Patricia Bloemheuvel

Dankzij de hulp van Legal2people, kreeg ik waar ik recht op had; inkomensvrijlating alleenstaande ouders, welke de gemeente weigerde toe te passen.

12 april 2019

Als alleenstaande ouder werkte ik parttime en had een aanvullende uitkering van de gemeente nodig. Volgens artikel 31 van de participatiewet had ik recht op vrijlating van inkomen. Dit betekent dat de gemeente je 25% van je loon niet kort op je uitkering. In mijn geval weigerde de gemeente dit toe te passen. Toen legal2people ingeschakeld en het was zo geregeld. 1 Brief van de advocaat naar de gemeente was genoeg, nog diezelfde maand kreeg ik 25% met terugwerkende kracht terug. De mensen van legal2people zijn heel deskundig en zeer toegankelijk.

Marjan uit Drachten

PMB

4 maart 2019

Ik ontvang een uitkering sinds 2009 bij Sociale Dienst Drechtsteden Het PMB bestaat al jaren. PMB is een financiƫle ondersteuning in de vorm van een persoonlijk minimabudget (PMB). Dit bedrag kunt u vrij besteden voor kosten die u moeilijk van uw uitkering kunt sparen. Bijvoorbeeld de vervanging van een wasmachine. Vanaf 2009 heb ik meerdere keren de PMB aangevraagd, en het werd mij altijd geweigerd door de Sociale Dienst. Ik begreep nooit waarom ik niet in aanmerking kwam voor het PMP want ik voldeed aan alle voorwaardes. Een vriendin van mij had meerdere keren zaken die ze had aangespannen tegen de Sociale Dienst met de hulp van Legal2people gewonnen. Zij had mij aangeraden om contact met ze op te nemen. Dat heb ik gedaan en ik ben ze zo ontzettend dankbaar. Zij hebben bezwaar voor mij aangetekend en de zaak gewonnen. Ik had het alleen nooit kunnen lukken tegen de machtige vaak oneerlijk handelende Sociale Dienst.

Suus

Professionals in hun vakgebied

8 februari 2019

Mijn ervaring met Legal2People was vanaf begin al toen ik hun benaderde gaven ze mij een vertrouwend gevoel. Met Mw. mr L. Orie was mijn eerste contact gelegd via het uitwisselen van mails. Gelijk kreeg ik advies en wat ik eraan kan doen en welke stappen ik moet volgen. Vervolgens kreeg ik een gesprek met dhr. Mr. M. Klinkhamer, hij bestudeerde mijn stukken zorgvuldig en gaaf me advies. Wist aan te geven hoe ik ervoor sta, wat mijn kansen zijn en wat ik niet kan verwachten( dat is belangrijk om teleurstellingen te voorkomen). Na de zitting van vandaag Bij de Gemeente Zoetermeer had ik een goede gesprek gehad omdat dhr .Mr M. Klinkhamer mij als een professional had bijgestaan.

Stuart NPQ

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia Ā© 2017

Reviews