Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.84.8 van 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
Zeer goed83%
Goed15%
Voldoende2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Dankzij de hulp van Legal2people, kreeg ik waar ik recht op had; inkomensvrijlating alleenstaande ouders, welke de gemeente weigerde toe te passen.

12 april 2019

Als alleenstaande ouder werkte ik parttime en had een aanvullende uitkering van de gemeente nodig. Volgens artikel 31 van de participatiewet had ik recht op vrijlating van inkomen. Dit betekent dat de gemeente je 25% van je loon niet kort op je uitkering. In mijn geval weigerde de gemeente dit toe te passen. Toen legal2people ingeschakeld en het was zo geregeld. 1 Brief van de advocaat naar de gemeente was genoeg, nog diezelfde maand kreeg ik 25% met terugwerkende kracht terug. De mensen van legal2people zijn heel deskundig en zeer toegankelijk.

Marjan uit Drachten

PMB

4 maart 2019

Ik ontvang een uitkering sinds 2009 bij Sociale Dienst Drechtsteden Het PMB bestaat al jaren. PMB is een financiële ondersteuning in de vorm van een persoonlijk minimabudget (PMB). Dit bedrag kunt u vrij besteden voor kosten die u moeilijk van uw uitkering kunt sparen. Bijvoorbeeld de vervanging van een wasmachine. Vanaf 2009 heb ik meerdere keren de PMB aangevraagd, en het werd mij altijd geweigerd door de Sociale Dienst. Ik begreep nooit waarom ik niet in aanmerking kwam voor het PMP want ik voldeed aan alle voorwaardes. Een vriendin van mij had meerdere keren zaken die ze had aangespannen tegen de Sociale Dienst met de hulp van Legal2people gewonnen. Zij had mij aangeraden om contact met ze op te nemen. Dat heb ik gedaan en ik ben ze zo ontzettend dankbaar. Zij hebben bezwaar voor mij aangetekend en de zaak gewonnen. Ik had het alleen nooit kunnen lukken tegen de machtige vaak oneerlijk handelende Sociale Dienst.

Suus

Professionals in hun vakgebied

8 februari 2019

Mijn ervaring met Legal2People was vanaf begin al toen ik hun benaderde gaven ze mij een vertrouwend gevoel. Met Mw. mr L. Orie was mijn eerste contact gelegd via het uitwisselen van mails. Gelijk kreeg ik advies en wat ik eraan kan doen en welke stappen ik moet volgen. Vervolgens kreeg ik een gesprek met dhr. Mr. M. Klinkhamer, hij bestudeerde mijn stukken zorgvuldig en gaaf me advies. Wist aan te geven hoe ik ervoor sta, wat mijn kansen zijn en wat ik niet kan verwachten( dat is belangrijk om teleurstellingen te voorkomen). Na de zitting van vandaag Bij de Gemeente Zoetermeer had ik een goede gesprek gehad omdat dhr .Mr M. Klinkhamer mij als een professional had bijgestaan.

Stuart NPQ

Zeer deskundig!

20 december 2018

Legal2People heeft mij bijgestaan in een bezwaarprocedure tegen een beslissing van het UWV. Omdat het enige tijd duurde voordat het UWV tot een uitspraak kwam, zakte de moed mij soms in de schoenen. Dankzij de professionele en begrijpende houding van Mr. Orie en Mr. Klinkhamer bleef ik vertrouwen hebben in de goede afloop en uiteindelijk is mijn bezwaar gegrond verklaard! Pluspunt is ook zeker de goede communicatie, ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en er was ruim tijd voor een gesprek zo nodig. Mijn hartelijke dank hiervoor! DV

Diana Voeten

Ingewikkelde zaak met een positief einde

21 november 2018

Mijn ervaring is supergoed. Ze hebben mij vanaf 2015 bijgestaan. Het was geen makkelijke zaak maar wel met een positief einde dankzij de deskundigheid van mevrouw Orie en meneer Klinkhamer. Je kan altijd terecht met vragen over de zaak en je krijgt goede uitleg. Ben erg blij dat ik bij hun terecht gekomen ben en kan hun zeker aanbevelen.

Ingrid Vermulm

Bijstandsuitkering toegekend

7 november 2018

Prima mensen en goede juristen die juist werken. Ik wil jullie veel bedanken voor de inzet. Dankzij jullie advies is mijn bijstandsuitkering toegekend. Ik adviseer iedereen die bijstand heeft Legal2people te contacteren.

dzevad

Deskundig en geweldig!

9 oktober 2018

Ik stond machteloos tegenover de gemeente en kreeg niet waar ik recht op had. Na contact te hebben opgenomen met mevr. Orie werd ik direct deskundig geadviseerd. . Gedurende de zaak ben ik ook op de hoogte gehouden en vriendelijk te woord gestaan wanneer ik vragen had. Uiteindelijk hebben we de zaak gewonnen en heb ik eindelijk meer zekerheid. Fijn dat je hulp kunt krijgen van Legal2People wanneer je onrecht is aangedaan. Super bedankt voor alles!

J.

Perfecte hulp van vriendelijke professionals

26 september 2018

Legal2People is de perfecte combinatie van deskundigheid en vriendelijkheid. Michel Klinkhamer en Linda Orie hebben mij op een even professionele als doelmatige manier bijgestaan in een juridische kwestie die door velen werd gezien als een onmogelijke casus. Ik ben ze dan ook erg dankbaar voor de manier waarop ze mij hebben geholpen en wil hen van harte aanbevelen bij een ieder die hulp nodig heeft bij relevante juridische kwesties. Legal2People is da bomb!!

Alan

Professioneel en deskundig.

25 augustus 2018

Zoals de titel al aangeeft, heb ik professioneel en deskundig advies gehad. Daarnaast is de communicatie via telefoon en e-mail heel prettig en zeer vriendelijk verlopen. Voor alle mensen die in de bijstand zitten en professioneel en deskundig juridisch advies nodig hebben, Legal2people is hét aangewezen kantoor om contact mee op te nemen. Nogmaals bedankt!

Alex M.

Top!

23 augustus 2018

Niets dan lof. Altijd een fijn contact. Denken overal aan. Proactief, regelen alles en weten heel veel. En de zaak ook nog gewonnen.

Van Dreumel

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews