Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
Geweldig88%
Zeer goed12%
Goed0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Dank aan advocaat Klinkhamer

5,0 rating
21 mei 2021

Wij zijn enorm goed geholpen door dhr. Klinkhamer. Wij hebben onze zaak dank zij hem en zijn goede inzet goed kunnen afsluiten. Dank U wel voor alles wat U voor ons gedaan heeft.

Hr. Debacker en Mw. Perrier

Super tevreden

5,0 rating
10 maart 2021

Erg goed geholpen …bellen snel terug..luisteren echt oprecht na je..gewoon 2 toppers zijn jullie!!

Soraya Zandvoort

erg tevreden

5,0 rating
11 februari 2021

Ik ben erg goed geholpen.
zal zeker ook anderen adviseren om naar Legal2people te gaan

AnneMarie van Krimpen

Dankwoord aan Legal2People

5,0 rating
4 februari 2021

Team Legal2People, met in het bijzonder de heer mr. Michel Klinkhamer, hebben wij leren kennen als een zeer gedreven gepassioneerde advocaat die niet van opgeven weet.
Toen wij in maart 2017 het genoegen hadden om kennis te maken met de heer mr. Klinkhamer van Legal2People had geen van ons kunnen bedenken dat ons dossier met Gemeente Rotterdam als onze ‘tegenstander’ zou leiden tot een samenwerking die zou duren tot eind januari 2021.
Vier procedures ‘verzoeken voorlopige voorziening’ (VOVO’s), twee ‘beroepszaken’ en vier ‘bezwaarschriften’ brachten ons in totaal zes keer in de rechtszaal van Rechtbank Rotterdam waar drie verschillende rechters zich samen twee keer urenlang mochten buigen over ons dossier.
Daarbij is ook sinds de start van dit dossier nog zes keer uitvoerig ‘overleg’ gevoerd op kantoor met het juridisch team van Gemeente Rotterdam tijdens hoorzittingen voordat uiteindelijk in januari 2021 alle betrokkenen het met elkaar eens konden worden over de afronding van onze aanvraag van een bijstandsuitkering volgens de richtlijnen van de Participatiewet. Daarmee is een volgende rechtszitting met een meervoudige kamer bij Rechtbank Midden Nederland op het laatste moment nog voorkomen.
De heer mr. M. (Michel) Klinkhamer heeft ons met zijn toewijding, passie en gedrevenheid laten zien dat er weldegelijk (nog) professionals zijn in de juridische gebieden van onze samenleving die zich inzetten voor rechtvaardigheid voor mensen, waarbij budget voor Legal2People geen hoofdrol speelt en een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand voldoende is om aan de slag te gaan.
Onze eeuwige dank en hartelijke groet,
M. van Soelen en A. Jacobi

M. van Soelen & A. Jacobi

Zeer tevreden

5,0 rating
1 februari 2021

Super netjes alles geregeld. Korte lijntjes en met succes afgerond.

N.Nevels

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews