Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.84.8 van 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
Zeer goed84%
Goed14%
Voldoende2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Sociale Zaken

2 februari 2020

Betreft hulp vanwege korting uitkering Sociale Zaken / Zeikerds – De heer Klinkhamer en mevrouw Orie hebben me geduldig en vriendelijk bijgestaan met 100% resultaat. Maar de erkenning voor mijn zaak is het waardevolst want ik had dit zelf niet goed doorstaan, werd er bijna ziek van. Soms wel wat lange telefoongesprekken maar dat was hiervoor nodig. Humor, intelligent, accuraat, eerlijk. Kortom zo kan het dus ook.

Heleen

Geschil sociale dienst

21 januari 2020

Na een geschil met de sociale dienst contact opgenomen met Legal2People. Deze gingen hier meteen mee aan de slag en in ons gelijk gesteld. Super tevreden met deze advocaat. Snel, accuraat en zeer vriendelijk. Ik zal deze advocaat dan ook bij iedereen aanbevelen!!!

Mary de Vries

Zeer aan te bevelen

11 november 2019

In verband met een PGB geschil heb ik Legal to People ingeschakeld. Mevrouw Orie en mijnheer Klinkhamer hebben mij heel goed en zeer bekwaam bijgestaan. Ik ben ze zeer dankbaar!

Amrita

Rechtszaak gewonnen!

2 oktober 2019

Mijn dankbaarheid is groot naar meneer Klinkhamer en mevrouw Orie! Zij hebben mij erg goed geholpen tot aan de laatste puntjes! Alles is heel fijn en soepel verlopen! En uiteindelijk heb ik mijn rechtszaak gewonnen! Zowel ik als meneer Klinkhamer en mevrouw Orie zijn enorm opgelucht en zeer tevreden. Hele lieve behulpzame lieve oprechte mensen! Dank u, dank u vriendelijk! En hopelijk zien we elkaar nog terug! Dit keer voor een lekker bak koffie!

Anonymous

Vriendelijk en behulpzaam

2 oktober 2019

Ik had een korte vraag over een koopcontract. Ze hebben dezelfde ochtend al de tijd genomen om ernaa te kijken. Zeer vriendelijk en vakkundig, bedankt voor uw hulp.

Kitty Smith

Snel en behulpzaam

2 oktober 2019

Ik had een korte vraag over een koopcontract. Ze hebben dezelfde ochtend al de tijd genomen om ernaa te kijken en hebben het goed aan me uitgelegd. Ik kan legal2people echt aanbevelen!

Kitty Smith

Snelle hulp

24 september 2019

Vanwege een verschil van mening met de Gemeente Rotterdam, ’s maandags gebeld. Een uur later al antwoord en de juiste stukken om mee te sturen. Dit heeft geresulteerd in het door mij gewenste resultaat. Dus mijn hele hartelijke dank aan Legal2People voor de bijstand per telefoon en email.

Miranda

Antwoord op vraag over inkomen meerderjarige thuiswonenende kinderen.

18 september 2019

Geweldig snelle reactie op juridische vragen. Top.

yvette Veder

Marjorie

30 augustus 2019

Deze mensen hebben veel ervaring en vol lof over de behandeling van mijn problemen. Alles is heel erg verandert door de Participatiewet en daardoor moeten we toch heel veel wetten weten die voor de klant soms heel moeilijk is. Hoop ook op meer respons van andere mensengroetjes:

Marjorie Koel

Bedankt voor jullie hulp

20 juni 2019

Fantastische fijne mensen die er ECHT zijn voor de minder bedeelden in ons land. Een betaalde advocaat deed nog niet half voor mij wat deze mensen wel doen. Ik had alle hoop verloren en een zeer complexe situatie. Meneer Klinkhamer en mevrouw Orie doen echt wat ze kunnen voor je. Ook het contact is erg fijn en ” menselijk” 😉 Mijn dank is groot!

Vony

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews