Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed9%
Goed1%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Fantastisch

Rated 5,0 out of 5
1 november 2022

Het heeft even mogen duren, mede door Corona. Maar al die tijd fantastisch en behulpzaam geweest met een goed resultaat, aanrader!

Lonneke Gerretzen

het geval van een oneerlijke makelaar

Rated 5,0 out of 5
10 oktober 2022

Legal2People is geen bedrijf maar mensen die ons met volle inzet en professionaliteit helpen in onze gecompliceerde zaken. Ze vochten dapper en volhardend voor mij tot de overwinning. Op momenten dat ik twijfelde, gaven ze me moed en kracht. Bedankt voor al je hulp en geduld.

Ewa Lucejko

Legal2People

Rated 5,0 out of 5
28 juli 2022

Was een openbaring om iemand als dhr. Klinkhamer en Mw. Orie te vinden die echt naar je luisteren, maar ook eerlijk en oprecht hun mening gaven. Waar in de Bijstand de medemenselijkheid totaal zoek is, is dit kantoor er een die je gewoon als mens ziet en ook alles zal doen om je te helpen.

Lea Gesser

Legal2People is in 1 woord: GEWELDIG!!!

Rated 5,0 out of 5
26 juni 2022

Ten tijde van een bijstandsuitkering werd de aanvraag bijzondere bijstand voor legeskosten (naturalisatie) afgewezen door de gemeente, omdat het in hun ogen geen noodzakelijke kosten waren. In ons geval was dit echter wel zo, maar de gemeente ging hier niet in mee. De heer Klinkhamer heeft toch voor elkaar gekregen dat we de legeskosten alsnog hebben gekregen. Hij heeft alles op alles gezet en keihard voor ons geknokt en het is hem gelukt.

Ook het contact met mevrouw Orie was zeer warm en ook zij heeft flink haar best gedaan.

LegalPeople is een dikke AANRADER!!!!

Hof

Goede advocaat, waar je echt iets aan hebt

Rated 5,0 out of 5
16 juni 2022

Hele goede service van Meneer Klinkhamer gehad. Meneer doet alles wat hij kan, en houd zijn cliënt goed op de hoogte van alles.

Stephanie John

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews