Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
Geweldig85%
Zeer goed13%
Goed2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Snel en behulpzaam

5,0 rating
2 oktober 2019

Ik had een korte vraag over een koopcontract. Ze hebben dezelfde ochtend al de tijd genomen om ernaa te kijken en hebben het goed aan me uitgelegd. Ik kan legal2people echt aanbevelen!

Kitty Smith

Snelle hulp

4,0 rating
24 september 2019

Vanwege een verschil van mening met de Gemeente Rotterdam, ’s maandags gebeld. Een uur later al antwoord en de juiste stukken om mee te sturen. Dit heeft geresulteerd in het door mij gewenste resultaat.
Dus mijn hele hartelijke dank aan Legal2People voor de bijstand per telefoon en email.

Miranda

Antwoord op vraag over inkomen meerderjarige thuiswonenende kinderen.

5,0 rating
18 september 2019

Geweldig snelle reactie op juridische vragen.
Top.

yvette Veder

Marjorie

5,0 rating
30 augustus 2019

Deze mensen hebben veel ervaring en vol lof over de behandeling van mijn problemen. Alles is heel erg verandert door de Participatiewet en daardoor moeten we toch heel veel wetten weten die voor de klant soms heel moeilijk is. Hoop ook op meer respons van andere mensengroetjes:

Marjorie Koel

Bedankt voor jullie hulp

5,0 rating
20 juni 2019

Fantastische fijne mensen die er ECHT zijn voor de minder bedeelden in ons land. Een betaalde advocaat deed nog niet half voor mij wat deze mensen wel doen. Ik had alle hoop verloren en een zeer complexe situatie. Meneer Klinkhamer en mevrouw Orie doen echt wat ze kunnen voor je. Ook het contact is erg fijn en ” menselijk” 😉 Mijn dank is groot!

Vony

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews