Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed10%
Goed0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Een topteam met passie voor hun vak

5,0 rating
18 januari 2022

Legal2People heeft drie jaar geprocedeerd voordat zij gelijk kreeg van de hoogste rechter. De persoonlijke aandacht die er steeds was, heeft mij gesteund in de afgelopen jaren en daar ben ik mr. Orie en mr. Klinkhamer heel dankbaar voor. Ik heb onze samenwerking als bijzonder en prettig ervaren en neem mijn petje af voor de passie die zij voor hun vak hebben en de persoonlijk aandacht voor de mensen die zij bijstaan. Wat een topteam!

Maria

Een mooi eindresultaat !

5,0 rating
27 december 2021

Dhr.Klinkhamer heeft mij heel goed bij gestaan om mijn uitkering (die zonder reden verlaagd werd met 20 %) weer tot normale bijstandsnorm te krijgen. Heel behulpzaam, vriendelijk en knap werk verricht met een mooie uitkomst.

Alda van Driel

Gekort zonder reden op mijn bijstandsuitkering.

5,0 rating
27 december 2021

Via een kennis in contact gekomen met Legal2People. Het resultaat door deze hardwerkende advocaat , super vriendelijk en komt voor mensen met minder geld goed voor je op. Het wederzijds contact anderhalf jaar was Super goed. Alle lof voor hun. En hartelijk dank voor al het werk wat u gedaan heeft. Met een goed einde als resultaat !!!

Mevr.A.I van Driel

Super

5,0 rating
20 december 2021

Ik stuurde aan Legal2Pepple een email met een hulpvraag voor een probleem dat ik had en ik werd meeten door dhr. Klinkhamer teruggebeld, geadviseerd en geholpen met Super Resultaat. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in jouw probleem en aan de oplossingen.
Ik raad Legal2Pepple iedereen aan.

I. Milazzo

Hardwerkende en vriendelijke advocaten!

5,0 rating
5 oktober 2021

De advocaten van Legal2People zijn top mensen die mij heel erg geholpen hebben om mijn zaak te winnen. Een echte aanrader als je een advocaat nodig hebt.

U Moussa

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews