Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.84.8 van 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
Zeer goed83%
Goed15%
Voldoende2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Goede hulp gehad

25 juli 2018

Ik heb mijn hulpvraag hier neergelegd en er werd diezelfde dag nog op gereageerd, zowel via mail als per telefoon. Toen ik al mijn gegevens had doorgestuurd werd ook snel actie ondernomen d.m.v. een bezwaarschrift in te dienen bij de desbetreffende instantie. Er was goed en duidelijk contact en overleg. Ben blij met de hulp die ik hier heb gehad.

samantha

Eindelijk bijstand gekregen

13 juni 2018

Echt een topteam is het bij Legal2People. Mevr Orie en meneer Klinkhamer hebben mij heel erg goed geholpen anders had het er heel slecht uitgezien met mij en mijn 3 kleine kindjes. Woorden schieten tekort hoe dankbaar ik ben. Een dikke pluim!

Nicole

DUO inkomen ouders buiten beschouwing laten ( bezwaar DUO)

8 juni 2018

Om juiste informatie gevraagd tijdens het bezwaarschrift. Geholpen te zorgen dat DUO de juiste informatie ontving voor het goed beoordelen van het bezwaarschrift.

J

Toppers

31 januari 2018

Mijn contact met Legal2People heb ik vanaf het begin als fijn ervaren, ze nemen de tijd en informeren je over alles en ze helpen waar ze kunnen. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen en ben fijn geholpen. Bedankt en ga zo door!

R Lewis

We zijn heel goed geholpen door Legal2 people in 2017.

16 november 2017

Dit kantoor kunnen we echt aanbevelen. Dat heeft er alles mee te maken dat de medewerkers Legal2People zijn. Ons probleem werd 100% opgelost en gaf ons een nieuwe start. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen !!M.V.G Cees en Andrea

Cees en Andrea

Vragen over bijstand en vrijlating inkomsten

3 augustus 2017

Sinds het begin dat ik in de bijstand zit heb ik regelmatig contact gezocht met Legal2People met vragen over mijn rechten. Dankzij de goede raad heb ik onder andere de ontheffing arbeidsverplichting voor alleenstaande ouders met een kindje onder de 5 jaar gekregen. Ik werd altijd zeer professioneel en geduldig te woord gestaan.In juni heb ik vrijlating inkomsten aangevraagd, omdat ik een parttime baan had. Die werd door de gemeente afgewezen. Mr. Orie en Mr. Klinkhamer zagen wel degelijk mogelijkheden, en hebben bezwaar ingediend bij de gemeente. Dankzij Mr. Orie en Mr. Klinkhamer heb ik uiteindelijk de vrijlating toch gekregen.Ik raad Legal2People aan iedereen aan die met vragen en/of problemen wat betreft de bijstand zit. Je wordt uiterst professioneel en vriendelijk te woord gestaan, en met het bezwaar word je van alle stappen op de hoogte gehouden, dit is ook heel fijn!Mr. Orie en Mr. Klinkhamer, nogmaals heel erg bedankt!LS

LS

Advocaten die voor de mens staan

26 juli 2017

De advocaten van Legal2People staan voor de mens. Je wordt gelijk gehoord, krijgt snel antwoord en de zaak wordt zo snel mogelijk opgepakt. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik iedereen Legal2People zal aanbevelen. En ik ben hen hartelijk dankbaar voor de menselijke benadering en het verzorgen van mijn zaak welke tot een goed eind gebracht is. De kracht van Legal2People is dat ze een specifiek gebied hebben waarin ze enorm bedreven zijn, een enorme expertise en ze staan voor de mensheid.Hartelijk dank mr. Orie en mr. Klinkhamer en heel veel goede zaken voor de toekomst. Cindy

Cindy

Transparant en vriendelijk

2 mei 2017

Legal2People geeft helder advies, en de medewerkers zijn open en vriendelijk.

x

Almere bijstand

15 februari 2017

Twee jaar geleden had ik een uitkering lopen bij de gemeente Almere. Ik moest vijf sollicitaties versturen per werkdag, reken maar uit..Die hebben mij toen meerdere malen op mijn uitkering gekort zonder een rechtmatige reden. Ik was één keer te laat voor een afspraak, en gelijk 30% eraf voor drie maanden.In het begin heb je geen idee wat je moet doen, je bent boos, maar je hebt geen idee wat je moet doen. Ik ging op internet en Facebook kijken wat ik hier tegen kon doen. Toen las ik op Facebook over Legal2People. Ik heb toen contact gezocht en mijn zaak uitgelegd. Waarop ze mij direct te hulp schoten!Na een tijdje touwtrekken met de gemeente Almere is het uiteindelijk wel goed gekomen en heb ik al mijn achterstallig ingekorte uitkering met terugwerkende kracht terug gekregen!Zonder L2P had ik het wel kunnen vergeten. Ze boden het advies en de hulp om de zaak te winnen, maar vooral om mij weer vertrouwen te geven in de volgende dag.

Paul Hagen

Bedankt

7 februari 2017

Bedankt voor de snelle, goede en adequate hulp. Mijn complimenten voor jullie fijne service en de geweldige klantvriendelijkheid!

Petra

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews