Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed10%
Goed0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Mevrouw Orie heeft mogelijk gemaakt wat onmogelijk was

5,0 rating
26 april 2022

Te laat met bezwaar maken, bezwaarschrift niet ontvankelijk verklaard. In beroep wist mevrouw Orie de gemeente toch nog te dwingen om nogmaals naar de zaak te kijken. In bewaar kreeg ik vervolgens gelijk en werd er volledig afgezien van terugvordering. Mevrouw Orie ben ik super dankbaar, ik had anders mijn leven nooit meer kunnen oppakken met zo een enorme schuld.

CAC

Snel, accuraat en eerlijk

5,0 rating
20 april 2022

Wow wat ben ik fantastisch geholpen door mevrouw mr. L. Orie. Wat ik zelf wilde was niet mogelijk (WLZ), maar mevrouw Orie heeft gekeken hoe ik toch nog aan gepaste hulp kon komen en vanuit de WMO heb ik voorzieningen gekregen die perfect aansloot op mijn zorgbehoefte. Ontzettend dankbaar voor de hulp die ik gehad heb.

C.M.

Professionele hulp!

5,0 rating
19 april 2022

Dhr. Klinkhamer en Legal2people zijn goud waard ! Mr. M.L.M. Klinkhamer en zijn advocatenkantoor hebben een lastige situatie prima opgelost. Het betrof hier een financieel verschil van mening tussen mijn gemeente en mijzelf, waar ik zonder hun hulp zeker niet zo eenvoudig was uitgekomen. Het niet juist toepassen van de geldende brachten mij uiteindelijk in contact met mr. Klinkhamer en zijn kantoor. Perfect geregeld en een aanrader voor iedereen die in de bijstand zit. Dit heeft mij heel wat tijd ,moeite en niet te vergeten geld bespaard. Klasse!

MW

Legal2People Advocaten die naar je luisteren

5,0 rating
25 februari 2022

Ik heb dhr Klinkhamer en mevr Orie benaderd en ik had er meteen een goed gevoel bij. Ze zijn integer en luisteren goed. Ze leven met je mee. Maar laten het ook weten als iets niet haalbaar is en zijn hierbij eerlijk. Het is fijn om te weten wat je aan elkaar hebt. Ze reageren altijd snel op je vraag en zijn erg stipt. Dhr Klinkhamer heeft mijnheer geholpen en ik had fijn contact met hem. Ik geef hem een 10+ !

Emine Verkerk

Een topteam met passie voor hun vak

5,0 rating
18 januari 2022

Legal2People heeft drie jaar geprocedeerd voordat zij gelijk kreeg van de hoogste rechter. De persoonlijke aandacht die er steeds was, heeft mij gesteund in de afgelopen jaren en daar ben ik mr. Orie en mr. Klinkhamer heel dankbaar voor. Ik heb onze samenwerking als bijzonder en prettig ervaren en neem mijn petje af voor de passie die zij voor hun vak hebben en de persoonlijk aandacht voor de mensen die zij bijstaan. Wat een topteam!

Maria

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews