Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 60 reviews)
Geweldig85%
Zeer goed13%
Goed2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Zeer aan te bevelen

5,0 rating
11 november 2019

In verband met een PGB geschil heb ik Legal to People ingeschakeld. Mevrouw Orie en mijnheer Klinkhamer hebben mij heel goed en zeer bekwaam bijgestaan. Ik ben ze zeer dankbaar!

Amrita

Rechtszaak gewonnen!

5,0 rating
2 oktober 2019

Mijn dankbaarheid is groot naar meneer Klinkhamer en mevrouw Orie! Zij hebben mij erg goed geholpen tot aan de laatste puntjes! Alles is heel fijn en soepel verlopen! En uiteindelijk heb ik mijn rechtszaak gewonnen! Zowel ik als meneer Klinkhamer en mevrouw Orie zijn enorm opgelucht en zeer tevreden. Hele lieve behulpzame lieve oprechte mensen! Dank u, dank u vriendelijk! En hopelijk zien we elkaar nog terug! Dit keer voor een lekker bak koffie!

Anonymous

Vriendelijk en behulpzaam

5,0 rating
2 oktober 2019

Ik had een korte vraag over een koopcontract. Ze hebben dezelfde ochtend al de tijd genomen om ernaa te kijken. Zeer vriendelijk en vakkundig, bedankt voor uw hulp.

Kitty Smith

Snel en behulpzaam

5,0 rating
2 oktober 2019

Ik had een korte vraag over een koopcontract. Ze hebben dezelfde ochtend al de tijd genomen om ernaa te kijken en hebben het goed aan me uitgelegd. Ik kan legal2people echt aanbevelen!

Kitty Smith

Snelle hulp

4,0 rating
24 september 2019

Vanwege een verschil van mening met de Gemeente Rotterdam, ’s maandags gebeld. Een uur later al antwoord en de juiste stukken om mee te sturen. Dit heeft geresulteerd in het door mij gewenste resultaat.
Dus mijn hele hartelijke dank aan Legal2People voor de bijstand per telefoon en email.

Miranda

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews