Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed10%
Goed0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Legal2People is in 1 woord: GEWELDIG!!!

5,0 rating
26 juni 2022

Ten tijde van een bijstandsuitkering werd de aanvraag bijzondere bijstand voor legeskosten (naturalisatie) afgewezen door de gemeente, omdat het in hun ogen geen noodzakelijke kosten waren. In ons geval was dit echter wel zo, maar de gemeente ging hier niet in mee. De heer Klinkhamer heeft toch voor elkaar gekregen dat we de legeskosten alsnog hebben gekregen. Hij heeft alles op alles gezet en keihard voor ons geknokt en het is hem gelukt.
Ook het contact met mevrouw Orie was zeer warm en ook zij heeft flink haar best gedaan.
LegalPeople is een dikke AANRADER!!!!

Hof

Goede advocaat, waar je echt iets aan hebt

5,0 rating
16 juni 2022

Hele goede service van Meneer Klinkhamer gehad. Meneer doet alles wat hij kan, en houd zijn cliënt goed op de hoogte van alles.

Stephanie John

Mevrouw Orie heeft mogelijk gemaakt wat onmogelijk was

5,0 rating
26 april 2022

Te laat met bezwaar maken, bezwaarschrift niet ontvankelijk verklaard. In beroep wist mevrouw Orie de gemeente toch nog te dwingen om nogmaals naar de zaak te kijken. In bewaar kreeg ik vervolgens gelijk en werd er volledig afgezien van terugvordering. Mevrouw Orie ben ik super dankbaar, ik had anders mijn leven nooit meer kunnen oppakken met zo een enorme schuld.

CAC

Snel, accuraat en eerlijk

5,0 rating
20 april 2022

Wow wat ben ik fantastisch geholpen door mevrouw mr. L. Orie. Wat ik zelf wilde was niet mogelijk (WLZ), maar mevrouw Orie heeft gekeken hoe ik toch nog aan gepaste hulp kon komen en vanuit de WMO heb ik voorzieningen gekregen die perfect aansloot op mijn zorgbehoefte. Ontzettend dankbaar voor de hulp die ik gehad heb.

C.M.

Professionele hulp!

5,0 rating
19 april 2022

Dhr. Klinkhamer en Legal2people zijn goud waard ! Mr. M.L.M. Klinkhamer en zijn advocatenkantoor hebben een lastige situatie prima opgelost. Het betrof hier een financieel verschil van mening tussen mijn gemeente en mijzelf, waar ik zonder hun hulp zeker niet zo eenvoudig was uitgekomen. Het niet juist toepassen van de geldende brachten mij uiteindelijk in contact met mr. Klinkhamer en zijn kantoor. Perfect geregeld en een aanrader voor iedereen die in de bijstand zit. Dit heeft mij heel wat tijd ,moeite en niet te vergeten geld bespaard. Klasse!

MW

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews