Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed10%
Goed0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Professionele hulp!

5,0 rating
19 april 2022

Dhr. Klinkhamer en Legal2people zijn goud waard ! Mr. M.L.M. Klinkhamer en zijn advocatenkantoor hebben een lastige situatie prima opgelost. Het betrof hier een financieel verschil van mening tussen mijn gemeente en mijzelf, waar ik zonder hun hulp zeker niet zo eenvoudig was uitgekomen. Het niet juist toepassen van de geldende brachten mij uiteindelijk in contact met mr. Klinkhamer en zijn kantoor. Perfect geregeld en een aanrader voor iedereen die in de bijstand zit. Dit heeft mij heel wat tijd ,moeite en niet te vergeten geld bespaard. Klasse!

MW

Legal2People Advocaten die naar je luisteren

5,0 rating
25 februari 2022

Ik heb dhr Klinkhamer en mevr Orie benaderd en ik had er meteen een goed gevoel bij. Ze zijn integer en luisteren goed. Ze leven met je mee. Maar laten het ook weten als iets niet haalbaar is en zijn hierbij eerlijk. Het is fijn om te weten wat je aan elkaar hebt. Ze reageren altijd snel op je vraag en zijn erg stipt. Dhr Klinkhamer heeft mijnheer geholpen en ik had fijn contact met hem. Ik geef hem een 10+ !

Emine Verkerk

Een topteam met passie voor hun vak

5,0 rating
18 januari 2022

Legal2People heeft drie jaar geprocedeerd voordat zij gelijk kreeg van de hoogste rechter. De persoonlijke aandacht die er steeds was, heeft mij gesteund in de afgelopen jaren en daar ben ik mr. Orie en mr. Klinkhamer heel dankbaar voor. Ik heb onze samenwerking als bijzonder en prettig ervaren en neem mijn petje af voor de passie die zij voor hun vak hebben en de persoonlijk aandacht voor de mensen die zij bijstaan. Wat een topteam!

Maria

Een mooi eindresultaat !

5,0 rating
27 december 2021

Dhr.Klinkhamer heeft mij heel goed bij gestaan om mijn uitkering (die zonder reden verlaagd werd met 20 %) weer tot normale bijstandsnorm te krijgen. Heel behulpzaam, vriendelijk en knap werk verricht met een mooie uitkomst.

Alda van Driel

Gekort zonder reden op mijn bijstandsuitkering.

5,0 rating
27 december 2021

Via een kennis in contact gekomen met Legal2People. Het resultaat door deze hardwerkende advocaat , super vriendelijk en komt voor mensen met minder geld goed voor je op. Het wederzijds contact anderhalf jaar was Super goed. Alle lof voor hun. En hartelijk dank voor al het werk wat u gedaan heeft. Met een goed einde als resultaat !!!

Mevr.A.I van Driel

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews