Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4.84.8 van 5 sterren (gebaseerd op 43 reviews)
Zeer goed82%
Goed16%
Voldoende2%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

We zijn heel goed geholpen door Legal2 people in 2017.

16 november 2017

Dit kantoor kunnen we echt aanbevelen. Dat heeft er alles mee te maken dat de medewerkers Legal2People zijn. Ons probleem werd 100% opgelost en gaf ons een nieuwe start. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen !!M.V.G Cees en Andrea

Cees en Andrea

Vragen over bijstand en vrijlating inkomsten

3 augustus 2017

Sinds het begin dat ik in de bijstand zit heb ik regelmatig contact gezocht met Legal2People met vragen over mijn rechten. Dankzij de goede raad heb ik onder andere de ontheffing arbeidsverplichting voor alleenstaande ouders met een kindje onder de 5 jaar gekregen. Ik werd altijd zeer professioneel en geduldig te woord gestaan.In juni heb ik vrijlating inkomsten aangevraagd, omdat ik een parttime baan had. Die werd door de gemeente afgewezen. Mr. Orie en Mr. Klinkhamer zagen wel degelijk mogelijkheden, en hebben bezwaar ingediend bij de gemeente. Dankzij Mr. Orie en Mr. Klinkhamer heb ik uiteindelijk de vrijlating toch gekregen.Ik raad Legal2People aan iedereen aan die met vragen en/of problemen wat betreft de bijstand zit. Je wordt uiterst professioneel en vriendelijk te woord gestaan, en met het bezwaar word je van alle stappen op de hoogte gehouden, dit is ook heel fijn!Mr. Orie en Mr. Klinkhamer, nogmaals heel erg bedankt!LS

LS

Advocaten die voor de mens staan

26 juli 2017

De advocaten van Legal2People staan voor de mens. Je wordt gelijk gehoord, krijgt snel antwoord en de zaak wordt zo snel mogelijk opgepakt. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik iedereen Legal2People zal aanbevelen. En ik ben hen hartelijk dankbaar voor de menselijke benadering en het verzorgen van mijn zaak welke tot een goed eind gebracht is. De kracht van Legal2People is dat ze een specifiek gebied hebben waarin ze enorm bedreven zijn, een enorme expertise en ze staan voor de mensheid.Hartelijk dank mr. Orie en mr. Klinkhamer en heel veel goede zaken voor de toekomst. Cindy

Cindy

Transparant en vriendelijk

2 mei 2017

Legal2People geeft helder advies, en de medewerkers zijn open en vriendelijk.

x

Almere bijstand

15 februari 2017

Twee jaar geleden had ik een uitkering lopen bij de gemeente Almere. Ik moest vijf sollicitaties versturen per werkdag, reken maar uit..Die hebben mij toen meerdere malen op mijn uitkering gekort zonder een rechtmatige reden. Ik was één keer te laat voor een afspraak, en gelijk 30% eraf voor drie maanden.In het begin heb je geen idee wat je moet doen, je bent boos, maar je hebt geen idee wat je moet doen. Ik ging op internet en Facebook kijken wat ik hier tegen kon doen. Toen las ik op Facebook over Legal2People. Ik heb toen contact gezocht en mijn zaak uitgelegd. Waarop ze mij direct te hulp schoten!Na een tijdje touwtrekken met de gemeente Almere is het uiteindelijk wel goed gekomen en heb ik al mijn achterstallig ingekorte uitkering met terugwerkende kracht terug gekregen!Zonder L2P had ik het wel kunnen vergeten. Ze boden het advies en de hulp om de zaak te winnen, maar vooral om mij weer vertrouwen te geven in de volgende dag.

Paul Hagen

Bedankt

7 februari 2017

Bedankt voor de snelle, goede en adequate hulp. Mijn complimenten voor jullie fijne service en de geweldige klantvriendelijkheid!

Petra

Bedankt

1 december 2016

Ik had een probleem met mijn bijstand. Mevrouw Orie en Heer Klinkhamer hebben me fantastisch geholpen en het probleem is opgelost. Deze mensen zijn echt geweldig en doen er alles aan om te helpen. Dus nogmaals Mevrouw Orie en Heer Klinkhamer: hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet en hulp!!!!

Mariëlle van Hoof

Vrijlating inkomsten & onterechte inhoudingen.

2 november 2016

Beste mevrouw Orie en mijnheer Klinkhamer,Dankzij uw advies en informatie, heeft de Gemeente Bussum besloten mijn inkomsten gedurende een half jaar, deels vrij te laten. In mijn geval scheelt dat gedurende een half jaar 200,– euro per maand aan inkomsten.Ook is mijn verzoek tot terugbetaling van onterechte inhoudingen in het kader van de toeslagregeling gehonoreerd( er werd maandelijks een bedrag ingehouden, omdat ik in een anti-kraak complex woon) doordat u mij op het ontbreken van rechtsgrond voor deze maatregel had gewezen Ik ben u beiden enorm dankbaar voor uw hulp en zal een elk die “bijstandsproblemen” heeft aanraden contact met u en uw bedrijf te zoeken. Nogmaals, heel erg veel dank voor uw steun en inzet!Met vriendelijke groet, Ron Pluijm.

Ron Pluijm

100% uitkering ingehouden maar dankzij Legal2People weer terug gekregen!

1 november 2016

Wat ik goed vind aan Legal2People is dat ze dieper op de zaak ingaan en de client zelf. Ik heb ook aan andere instantie (die ik niet zal opnoemen) gecontacteerd met mijn probleem maar die praatten alleen de regels na en hadden blijkbaar geen interesse om er inhoudelijker op in te gaan.Na mijn probleem besproken te hebben met Legal2People, hebben we een procedure gestart. We hebben een sterke zaak opgebouwd die uiteindelijk gegrond is verklaard!Dus wat mij betreft is Legal2People zeker een aanrader.

Teun

Fantastisch bijgestaan door Legal2People

31 oktober 2016

Ik ben tijdens mijn geschil met de gemeente Vlaardingen fantastisch bijgestaan door het team van Legal 2 People. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het ontvangen van een dwangsom en de toekenning van inkomensvrijlating. Zonder de hulp van Legal2People denk ik niet dat ik hetzelfde resultaat had behaald.Hartelijk dank voor alle inspanningen.

Mischa

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews