Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Uw mening is voor ons van belang

 

Hier vindt u reviews over onze diensten ingediend door klanten.

 

Uiteraard gaan we voor een tevredenheid-score van 100% en hopen dat onze klanten gaandeweg ons contact aangeven wat zij van ons verwachten zodat wij hier direct gehoor aan kunnen geven.

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
Geweldig90%
Zeer goed9%
Goed1%
Slecht0%
Zeer slecht0%

SCHRIJF EIGEN REVIEW

Deskundigheid ten top!

Rated 5,0 out of 5
24 juli 2016

Mijn uitkering was mijn inziens onterecht stopgezet. Vervolgens heb ik mijn bezwaar ingediend, gemeente reageerde hier niet op. Via via heb ik legal2people om advies gevraagd en zij hebben mij uitstekend gesteund bij mijn bezwaar, na maanden ellende heb ik mijn uitkering weer terug en een dwangsom.

Ik vind het echt geweldig dat er nog zulke behulpzame mensen zijn.

Altijd snelle reactie op mijn vragen, deskundigheid ten top!

Bedankt voor alles!!!

Maarten

Veel eerder moeten doen

Rated 4,0 out of 5
5 juli 2016

De gemeente Utrechtse heuvelrug beslist veel te laat over een bijstandsuitkering aanvraag.

15 maart – 20 juni, 3 maanden, nog steeds niets. Legal2people om hulp gevraagd en goed advies gekregen.

Op 22juni hebben we de gemeente een ultimatum gesteld, dwangsom bij te laat beslissen, de gemeente moet dan binnen 2 weken beslissen, anders zijn ze een dwangsom verschuldigd.

28 juni is de uitkering toegekend en verrekend.

He, he!

Dankzij de deskundigheid van Legal2people.

Rutger

Aanrader

Rated 5,0 out of 5
28 juni 2016

Na wat gegoogle kwam ik op de site van Legal2People uit en wat ben ik blij hiermee. Ik had een aantal conflicten met de gemeente waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou winnen maar gelukkig was daar Linda en Michel. En met hun expertise werd het me allemaal veel duidelijker en heb ik de zaken dan ook op een professionele manier kunnen aanpakken en kunnen aanvechten met als resultaat dat ik in gelijke ben gesteld!!!

Dank voor jullie hulp nogmaals en ik zal jullie aan een ieder die dit nodig heeft aanraden!

groet,

Peter

Peter

Goed dat jullie er zijn

Rated 4,0 out of 5
27 juni 2016

Per toeval kwam ik op de site van legal2people. Aangezien ik geen rechtsbijstandsverzekering meer kon betalen sinds ik in de bijstand zit, zocht ik toch goed juridisch advies. Ik belde over de lbezwaarprocedure van mijn bijstandsaanvraag en werd direct telefonisch goed geholpen. Kreeg antwoord op welke mogelijkheden ik had en hoe ik dit het beste aan kon pakken. Ik was erg tevreden over de prettige en laagdrempelige benadering. Ook na later via emailcontact nog eens een korte vraag gesteld. Ook hier werd ik direct over teruggemaild, met een concreet en helder antwoord. Ben blij met legal2people. De adviezen die ik via sociale raadslieden telefonisch kreeg, waren veel beperkter. Goed dat jullie er zijn !!

In de bijstand heb je geregeld goede steun en onafhankelijk advies nodig

Michael Gennip

Dikke pluim

Rated 5,0 out of 5
18 juni 2016

Terug moeten vallen op een bijstandsuitkering is al erg genoeg.

Maar parttime werken en een aanvullende WWB uitkering hebben maakt het er niet gemakkelijker op.

Zo blij dat ik een parttime baan heb en nog maar een kleine aanvulling van de gemeente Den Haag nodig had. Helaas maken ze je het er niet gemakkelijk op als je dan ook nog eens extra uren werk aanpakt, want mijn uitkering werd onterecht ingetrokken met terugwerkende kracht van een aantal maanden.

Wat ben ik blij dat er dan mensen zijn zoals legal2people, want je kunt praten als “Brugman, maar ze hebben voor elk argument wat je aandraagt hun zegje al klaar en je wordt van kastje naar de muur gestuurd.

Het mocht even duren, maar na een aantal bezwaarschriften heb ik eindelijk mijn gelijk gekregen en heb ik het geld wat ik aan ze heb terugbetaald, waar ik dus gewoon recht op had, terug gekregen en is het besluit van het intrekken van mijn aanvullende uitkering hersteld.

Legal2people heeft mij nu al voor de tweede keer bijgestaan in een conflict met de gemeente en kan mensen alleen maar aanraden:”bel deze mensen….je staat er niet alleen voor”.

Echt een dikke pluim voor deze vriendelijke mensen.

Gr Miranda

Miranda

 

Al meer dan 15 jaar gespecialiseerde ervaring op het gebied van de bijstand (Participatiewet) en aanverwante regelgeving!

Site vervaardigd door: BraxMedia © 2017

Reviews