Gratis hulp slachtoffers Toeslagenaffaire

Heeft u problemen gekregen door de toeslagenaffaire, dan biedt Legal2People u gratis hulp.

 

Legal2People officieel aangewezen slachtoffers bij te staan.

Legal2People is inmiddels door de Raad voor de Rechtsbijstand aangewezen om mensen die slachtoffer zijn van de toeslagenaffaire bij te staan. Inmiddels hebben zich al veel mensen bij ons gemeld waardoor wij specialist zijn op dit gebied. U kunt dus ook hiervoor terecht bij ons!

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij nodigen u uit voor een intakegesprek en gaan uw zaak bekijken. Als u daarna wilt dat wij u bijstaan dan gaan we daarna samen met u vaststellen wat u werkelijke schade is. We staan u tevens bij in het verzoek bij de Commissie Werkelijke Schade. Eventueel procederen we voor u door in bezwaar en beroep te gaan. 

 

Recht op een advocaat zonder enige kosten

Speciaal voor mensen die slachtoffer zijn is er een vergoeding voor de kosten van de advocaat via de Raad voor de Rechtsbijstand. Via deze regeling heeft u geen advocaatkosten of een eigen bijdrage. U hoeft dus niets te betalen. U hoeft zich alleen maar bij ons en de Raad voor de Rechtsbijstand te melden. Wij zijn er voor u!

 

Heeft u na het lezen van ons artikel "Gratis hulp slachtoffers Toeslagenaffaire" nog vragen of heeft u zelf direct hulp nodig, Neem dan vrijblijvend contact met Legal2People op om uw zaak te bespreken of mail naar info@legal2people.nl of bel 070-8915444

Of vul hier uw gegevens in op ons contactpagina. We bellen of mailen u binnen 24 uur terug!