Wie ons tien jaar geleden gezegd zou hebben dat Legal2People in 2019 een advocatenkantoor zou zijn met personeel met heel veel leuke klanten, zouden we voor gek hebben verklaard. Dat hadden we niet kunnen indenken toen we ruim 10 jaar geleden met ons juridisch adviesbureau begonnen, vanuit een virtueel kantoor in de Haagsche hof te Den Haag. Terwijl we daarnaast nog fulltime in dienst waren voor een detacheringsbureau. Een laptop, huren van een spreekruimte en nog geen enkele klant hebben. Daar begon het 10 jaar geleden mee.

Traditionele reclame in de vorm van, folders, advertenties, voorlichting geven bij diverse maatschappelijke organisaties etcetera waren toen onze voornaamste bezigheden. Eindelijk konden we de vruchten plukken en kregen we beetje bij beetje een groter klantenbestand. Het werk nam gestaag toe. Uiteindelijk besloten we dat Michel volledig werkzaam zou zijn in ons juridisch adviesbureau Legal2People. Het werk was er immers naar. Na 3 jaar een vast kantoor gehuurd te hebben in de Haagsche Hof hebben we in 2012 onze entree genomen in ons huidige kantoorpand aan de Koninginnegracht 19 te Den Haag. Van het één kwam het ander. Linda kwam ook volledig voor Legal2People werken. Onze eerste stagiaire kwam ons versterken en voegde zich later bij ons team. Ons bedrijf groeide snel mede door  de positieve samenwerkingsverbanden met diverse vrijwilligersorganisaties. In 2017 besloten Linda en Michel om het juridisch adviesbureau om te zetten naar een advocatenkantoor. Michel is in januari 2017 beëdigd tot advocaat en hebben we onze diensten kunnen uitbreiden naar ook andere rechtsgebieden dan alleen de bijstand- en de WMO zaken. Advocatenkantoor Legal2People ging van offline steeds meer naar online. Onze website werd vernieuwd en er werden nieuwe professionele foto’s gemaakt voor de website en natuurlijk zijn we te vinden op Facebook en Linkedin. Ons team werd uitgebreid met een nieuwe medewerker, Michelle. Ook hebben we voor het eerst in ons leven gestaakt om de rechtshulp betaalbaar te houden. Wat een ‘journey’.

We mogen uiteindelijk wel zeggen dat Advocatenkantoor Legal2People een begrip geworden is met veel klanten die onze inzet waarderen.

En nu zijn we aangekomen in ons jubileumjaar: 10 jaar Legal2People!!

We houden van gezelligheid en werken hard met elkaar voor onze klanten. We zijn een echt team. Veel klanten kennen ons nog vanaf het eerste uur en hebben onze bedrijfsgroei op de voet gevolgd, onze dank daarvoor.

We zijn trots op de resultaten die we de afgelopen periode hebben behaald en we hopen dat we de praktijk nog jaren kunnen voortzetten.

Linda Orie & Michel Klinkhamer

Legal2People